KALAIDJAN

De oprichter Juri Kalaidjan is een allround bouwkundige die binnen de voormalige Sovjet Unie een zeer gewaardeerd projectmanager was, wat mede blijkt uit de enorme verantwoordelijkheden die hij destijds toebedeeld kreeg. De meeste projecten die door hem uitgevoerd zijn, bevinden zich in het noorden van Rusland.

In de jaren ‘90 is hij voor zichzelf begonnen met een houtverwerkingsbedrijf. Dit bedrijf maakte diverse producten van hout uit Siberische bossen. In 2003 heeft de heer Kalaidjan de onderneming KALAIDJAN in Nederland opgezet. Hij voerde via deze onderneming diverse werkzaamheden uit, waaronder het maken van tekeningen, het vervaardigen van berekeningen voor bouwaanvragen en hij verrichtte bouw- en verbouwingswerkzaamheden. Na een aantal jaar heeft de heer Kalaidjan besloten om het bestaande bedrijf uit te breiden met de import en bouw van Siberische massief houten huizen. Zoon Tigran Kalaidjan is toegetreden tot het familiebedrijf en zorgt zo voor de nodige continuïteit.

image

Vader en zoon vormen een team, welk kleine en grote projecten uitvoert. De mogelijkheden en het ontwerp wordt intern besproken en uitgetekend, de bouwaanvraag wordt aan de architecten overgelaten. Casco bouw, ofwel wind en waterdicht huis, wordt zo veel mogelijk zelf uitgevoerd. Mocht u compleet met installatie en afwerking willen, dan is het zeker mogelijk.

Het bouwbedrijf wat bekend stond als KALAIDJAN uit Landsmeer is in 2018 verhuisd naar Amsterdam Noord. Het kantoor aan de klaprozenweg en een showmodel van 70m2 op het perceel is compleet zelf ontworpen en gebouwd. Voor een vrijblijvend gesprek op het kantoor kunt u mailen of bellen om een afspraak in te plannen.

image

Offerte aanvraag

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.

Bouwwerk

Profiel:
mm
mm
mm
Afmetingen:
m X m = m2
m X m = m2
m X m = m2
Beschrijving:
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.